Casa adossada cantonera en Altafulla
REFERENCIA
Beach-127
PREU
335.000 €
CONTACTE
Beach Real Estate
(+34) 977 651 270 info@brea.cat
CARACTERISTIQUES
230 m/2
3 banys
4 Hab.
335.000 €
Traster
Parking privat
DESCRIPCIÓ
Casa adossada cantonera, de 230 metres quadrats útils. A la planta baixa hi trobem el saló-menjador a dos nivells, cuina i lavabo amb plat de dutxa. A la primera planta hi ha 4 habitacions, tres de les quals disposen de sortida a terrassa, i un bany. Una de les habitacions és tipus suite. En la planta superior s'ubiquen les golfes amb solàrium i unes magnífiques vistes al mar, a la muntanya i castells d'Altafulla i Tamarit.
En el semisoterrani existeix una sala polivalent de 38 metres quadrats, amb sortida al jardí. Ideal per a instal·lar una consulta professional.
Disposa de traster, garatge i calefacció. Tres de les habitacions tenen armaris encastats.

Casa adosada esquinera, de 230 metros cuadrados útiles. En la planta baja encontramos el salón-comedor en dos niveles, cocina y aseo con plato de ducha. En la primera planta hay 4 habitaciones, tres de las cuales disponen de salida a terraza, y un baño. Una de las habitaciones es tipo suite. En la planta superior se ubican desván con solarium y unas magníficas vistas al mar, a la montaña y castillos de Altafulla y Tamarit.
En el semisótano existe una sala polivalente de 38 metros cuadrados, con salida al jardín. Ideal para instalar una consulta profesional.
Dispone de trastero, garaje y calefacción. Tres de las habitaciones tienen armarios empotrados.