Xalet unifamiliar a Tamarit
REFERENCIA
Beach-142
PREU
890.000 €
CONTACTE
Beach Real Estate
(+34) 977 651 270 info@brea.cat
CARACTERISTIQUES
300 m/2
4 banys
4 Hab.
890.000 €
Traster
Parking privat
Piscina privada
DESCRIPCIÓ
Casa unifamiliar en parcel·la de 1.100 m² en Urbanització Cala Tamarit. La casa té una superfície de 300 m² en dues plantes. Any de construcció 2001 amb jardí i bosc autòcton. Amb increïbles vistes al mar per orientacions sud-est i sud-oest des de l'habitatge com de les zones de porxo i piscina. Gran privadesa i separació de 150 metres a qualsevol construcció. Acabats de gran qualitat: calefacció de radiadors amb caldera i dipòsit de gasoil; fusteria interior de fusta massissa, totes les habitacions amb armaris de paret; fusteria exterior d'alumini anoditzat i escatat, de color Bordeus, d'alt nivell d'aïllament tèrmic i acústic; aire condicionat; barbacoa d'obra en l'exterior.
Descripció:
Planta baixa: Consta de menjador-saló amb increïbles vistes a mar i xemeneia al centre, un saló diàfan amb sala de billar; 1 dormitori per convidats i un bany complet, cuina completa amb 3 estades (rebost, safareig).
Primera planta: Per la qual s'accedeix a través d'una àmplia escala sota una claraboia de 9 m² creant un ambient que recorda els patis interiors tradicionals. Es troba la suite principal amb vestidor, bany complet i terrassa privada, un saló-llibreria i dos dormitoris, tenen sortida a dues terrasses-solàrium i dos banys complets, un amb banyera.
Té també un garatge de 90m², amb traster i capacitat per 4 cotxes amb terrassa superior i pèrgola sobre el mateix. Piscina de forma arronyonada. Disposa d'un gran porxo orientat al sud-oest. Obra vista de totxo manual de color ocre-vermellós; coberta de teula àrab, de color ocre; sòl de gres porcellànic.
Casa unifamiliar en parcela de 1.100 metros cuadrados en Urbanización Cala Tamarit. La casa tiene una superficie de 300 metros cuadrados en dos plantas. Año de construcción 2001 con jardín y bosque autóctono. Con increíbles vistas al mar por orientaciones sudeste y suroeste desde la vivienda como de las zonas de porche y piscina. Gran privacidad y separación de 150 metros a cualquier construcción. Acabados de gran calidad: calefacción de radiadores con caldera y depósito de gasóleo; carpintería interior de madera maciza, todas las habitaciones con armarios empotrados; carpintería exterior de aluminio anodizado y lijado, de color Burdeos, de alto nivel de aislamiento térmico y acústico; aire acondicionado; barbacoa de obra en el exterior.
Descripción:
Planta baja: Consta de comedor-salón con increíbles vistes a mar y chimenea en el centro, un salón diáfano con sala de billar; 1 dormitorio para invitados y un baño completo, cocina completa con 3 estancias (despensa, lavadero).
Primera planta: Por la que se accede a través de una amplia escalera bajo una claraboya de 9 m² creando un ambiente que recuerda los patios interiores tradicionales. Se encuentra la suite principal con vestidor, baño completo y terraza privada, un salón-librería y dos dormitorios, tienen salida a dos terraza-solárium y dos baños completos, uno con bañera.
Tiene también un garaje de 90m², con trastero y capacidad para 4 coches con terraza superior y pérgola sobre el mismo. Piscina de forma arriñonada. Dispone de un gran porche orientado al suroeste. Obra vista de tocho manual de color ocre-rojizo; cubierta de teja árabe, de color ocre; suelo de gres porcelánico.