Gran casa individual a Altafulla
REFERENCIA
Beach-177
PREU
323.000 €
CONTACTE
Beach Real Estate
(+34) 977 651 270 info@brea.cat
CARACTERISTIQUES
200 m/2
2 banys
4 Hab.
323.000 €
Traster
Parking privat
DESCRIPCIÓ
Gran casa individual de 200 m² i amb una parcel·la de 500m². A la planta baixa tenim un saló menjador de 2 nivells, amb xemeneia i amb sortida a una gran terrassa, cuina equipada, galeria, 1 habitació doble amb armaris de paret i un bany complet. A la primera planta hi ha 2 habitacions dobles amb armaris de paret i una d’elles amb accés a una terrassa, 1 habitació individual i un bany complet. El soterrani té un garatge per 2 cotxes i un subterrani preparat per ser una sala de jocs, un celler,...
La casa està proveïda de calefacció, sistema de descalcificació, osmosis, gas natural, finestres d’alumini amb climalit, mosquiteres, alarma. És de fàcil accés , i a 8 minuts de la platja i a 10 minuts caminant del centre del poble.

Gran casa individual de 200m² y con una parcela de 500m². En la planta baja tenemos un salón comedor en 2 niveles, con chimenea y con salida a una gran terraza, cocina equipada, galería, 1 habitación doble con armarios de pared y un baño completo. En la primera planta hay 2 habitaciones dobles con armarios empotrados y una de ellas con salida a una terraza, 1 habitación individual y un baño completo. El sótano tiene un garaje para 2 coches, y un subterráneo preparado para ser una sala de juegos, una bodega,….
La casa está provista de calefacción, sistema de descalcificación, osmosis, gas natural, ventanas de aluminio con climalit, mosquiteras, alarma. De fácil acceso, y a 8 minutos de la playa y 10 minutos andando al centro del pueblo.