Impressionant casa a Corbera de Llobregat
REFERENCIA
Beach-184
PREU
590.000 €
CONTACTE
Beach Real Estate
(+34) 977 651 270 info@brea.cat
CARACTERISTIQUES
406 m/2
4 banys
5 Hab.
590.000 €
Traster
Parking privat
Piscina privada
DESCRIPCIÓ
Visqui en plena naturalesa a tan sols 20 minuts i 18 km. de Barcelona. Es tracta d'una Magnífica casa situada en Santa María de la Vall, la més prestigiosa urbanització de Corbera de Llobregat.
La seva singular arquitectura unida a les excel·lents qualitats de construcció, converteixen a aquest habitatge en un lloc ideal per viure.
Amplitud, confort i luxe en els detalls, són qualitats que podran gaudir.
La casa disposa de 406 m² de construcció en una parcel·la d'1.085 m².
L'habitatge es distribueix en 3 plantes i consta d'un gran saló menjador de 40 m² amb una agradable xemeneia i amb amplis finestrals. Té sortida a una còmoda terrassa. En la mateixa planta trobem: rebedor, cuina office amb sortida a l'exterior, una condícia, 1 habitació, i safareig.
En la planta primera compta amb 4 habitacions dobles i dos banys un d'ells en suite amb vestidor i una terrassa amb precioses vistes.
La planta inferior compta amb un saló biblioteca de 40 metres amb sortida a un agradable porxo amb barbacoa, accés directe al jardí i a la piscina, un bany complet, traster i garatge per a dos cotxes, amb portes automàtiques.
Tota la casa està envoltada per un bonic jardí amb reg automàtic i plantes autòctones. Els exteriors molt cuidats, ben delimitats, amb una piscina de disseny, depurada per electrolisissalina.
Uns altres: descalcificador, osmosis, mosquiteres, reg automàtic per degoteig, parcel·la totalment enjardinada amb plantes autòctones, fibra òptica, gas natural, etc.
Es tracta d'una casa molt assolellada, envoltada d'espais verds, amb gran intimitat i independència.

Viva en plena naturaleza a tan sólo 20 minutos y 18 km. de Barcelona. Se trata de una Magnífica casa situada en Santa María de la Vall, la más prestigiosa urbanización de Corbera de Llobregat.
Su singular arquitectura unida a las excelentes calidades de construcción, convierten a esta vivienda en un lugar ideal para vivir.
Amplitud, confort y lujo en los detalles, son cualidades que podrán disfrutar.
La casa dispone de 406 m² de construcción en una parcela de 1.085 m².
La vivienda se distribuye en 3 plantas y consta de un gran Salón comedor de 40 m² con una agradable chimenea y con amplios ventanales, donde la luz y el sol viven todo el día. Tiene salida a una cómoda terraza. En la misma planta encontramos: recibidor, cocina office con salida al exterior, un aseo, 1 habitación, y lavadero.
En la planta primera cuenta con 4 habitaciones dobles y dos baños uno de ellos en suite con vestidor y una terraza con preciosas vistas.
La planta inferior cuenta con un salón biblioteca de 40 metros con salida a un agradable porche con barbacoa, acceso directo al jardín y a la piscina, un baño completo, trastero y garaje para dos coches, con puertas automáticas.
Toda la casa está rodeada por un bonito jardín con riego automático y plantas autóctonas. Los exteriores muy cuidados, bien delimitados, con una piscina de diseño, depurada por electrolisis salina.
Otros: descalcificador, osmosis, mosquiteras, riego automático por goteo, parcela totalmente ajardinada con plantas autóctonas, fibra óptica, gas natural, etc.
Se trata de una casa muy soleada, rodeada de espacios verdes, con gran intimidad e independencia.