Casa individual amb 2 habitatges independents
REFERENCIA
Beach-179
PREU
575.000 €
CONTACTE
Beach Real Estate
(+34) 977 651 270 info@brea.cat
CARACTERISTIQUES
200 m/2
2 banys
6 Hab.
575.000 €
Traster
Parking privat
Piscina privada
DESCRIPCIÓ
Gran casa individual a Creixell, amb un terreny de 1.200m² en la qual podem trobar 2 habitatges independents amb 3 habitacions, un bany complet, cuina i terrassa cadascun.
Té una piscina amb una zona de barbacoa i de solàrium. També trobem a la parcel·la un garatge, juntament amb altres estades dedicades a traster, material de jardí, sala de màquines, etc. La finca està totalment barrada. Tenen diferents arbres fruiters, oliveres i un petit hort.
A més està proveïda d’aire condicionat, gas natural, plaques solars, portes blindades, fusteria d’alumini i doble càmera climalit, alarma. Possibilitat de segregar la finca en dues parcel·les.

Gran casa individual en Creixell, con un terreno de 1200 m² en la que podemos encontrar dos viviendas independientes con tres habitaciones, un baño completo, cocina y terraza cada uno.
Tiene una piscina con una zona de barbacoa y de solárium. También además en la parcela encontraremos un garaje, junto con otras estancias dedicadas a trastero, material del jardín, sala d máquinas, etc. La finca está totalmente vallada. Tienen diferentes árboles frutales, olivos y un pequeño huerto.
Además, está provista de aire acondicionado, gas natural, placas solares, puertas blindadas, carpintería de aluminio y doble cámara climalit, alarma. Posibilidad de segregar la finca en dos parcelas.