Impressionant vil·la a prop de Tarragona
REFERENCIA
Beach-186
PREU
995.000 €
CONTACTE
Beach Real Estate
(+34) 977 651 270 info@brea.cat
CARACTERISTIQUES
320 m/2
3 banys
5 Hab.
995.000 €
Parking privat
Piscina privada
DESCRIPCIÓ
Impressionant vil·la d’estil català situada en una de les zones més luxoses de Tarragona. Té un encant especial per la seva construcció amb amplis arcs de pedra natural que li ofereixen llum natural interior i personalitat pròpia. La planta Baixa disposa d’un ampli saló, menjador i zona de despatx baixos els arcs de pedra amb vistes al jardí i a la piscina, i una cuina totalment equipada. La planta de d’alt disposa de 5 dormitoris, dos d’ells amb vistes al mar, i dos lluminosos banys.
La vil·la, en una parcel·la de 1.127m², està envoltada de jardí, amb piscina i zona de barbacoa exterior, tot per gaudir de la vida tranquil·lament. Situada a pocs minuts de la platja i de la ciutat de Tarragona.

Impresionante villa de estilo catalán situada en una de las zonas más lujosas de Tarragona. Tiene un encanto especial por su construcción con amplios arcos de piedra natural que le ofrecen luz natural interior y personalidad propia.
La planta baja dispone de un amplio salón, comedor y zona de despacho bajos los arcos de piedra con vistas al jardín y a la piscina, y una cocina totalmente equipada. La planta de arriba dispone de 5 dormitorios, dos de ellos con vistas al mar, y dos luminosos baños.
La villa, en una parcela de 1.127m², está rodeada de jardín, con piscina y zona de barbacoa exterior, todo para poder disfrutar de la vida tranquilamente. Situada a pocos minutos de la playa y de la ciudad de Tarragona.